top

Realisaties

Benieuwd naar enkele projecten die wij reeds opleverden?

IN STAP

Alles begint met een goed gesprek waarin wordt geluisterd naar al uw wensen, dromen en eisen. Wij denken en zoeken met U mee om tot een creatieve totaaloplossing te komen waarin elk aspect aan bod komt, rekening houdend met uw stijl, budget en materiaal keuze. Geen enkel detail gaan wij hierbij uit de weg. De eerste afspraak is volledig vrijblijvend.

IN WORDING

Wij werken verschillende voorontwerpen uit. Uiteraard rekening houdend met gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Deze ontwerpfase wordt met u besproken en nader toegelicht aan de hand van plannen,3D presentaties en stalen van de diverse materialen.

IN PLANNEN

Daarnaast bezorgen wij U een totale kostenraming, overzicht van de offerteprijzen, en een totale planning van A tot Z voor de uitvoering . Naast interieur en kleuradvies staan wij U bij waar nodig. Met gedetailleerde plannen van het project.

IN UITVOERINGSFASE

De door U gekozen aannemers delen onze visie omtrent kwaliteit en oog voor detail om samen uw droom te realiseren binnen de opgegeven termijnen. Deze uitvoering wordt nauwgezet door ons gecoördineerd en bijgestuurd waar nodig. Wilt U totaal geen beslommeringen dan kunnen wij U alles uit handen nemen. Of het nu gaat over een verbouwing, of een complete nieuwbouw zowel commercieel als privé, geen enkel uitdaging is ons te veel.

Contacteer ons

Heb je vragen over één van onze projecten?

Of had je graag een gesprek ingepland?